16. Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije (2015)

Udruženje turizmologa Zrenjanina i Udruženje turizmologa Srbije organizovali su tradicionalni Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije, u sklopu obeležavanja manifestacije "Dani piva" u gradu na Begeju. Skup, 16. po redu, održan je u subotu, 29. avgusta 2015. godine u zrenjaniskoj pivnici "Četir' konja debela" na temu: 

"PUTEVIMA PIVA - PIVSKI TURIZAM U SRBIJI"

Zrenjanin je sa svojom okolinom regija koja u sebi sadrži potencijale za razvoj raznovrsnih vidova turizma kao što su: manifestacioni, kulturni, ruralni, banjski, vinski, lovni, nautički, etno, eko, avanturistički itd. Na Skupu je razmatrano da li pivski turizam, kao značajan turistički potencijal u svetu, može da unapredi turizam grada.

Program Skupa:
16.30-17.00h Zrenjanska pivnica - doček učesnika;
17.00-18.30h Pozdravna reč – Dubravka Pivarski predsednik Upravnog odbora Udruženja turizmologa Zrenjanina;
1. Vojislav Cvejić i Miloš Đurin – Urbani forum Zrenjanina – Istorijat zrenjaniske pivare i predstavljanje projekta "Muzej piva u Zrenjaninu"
2. dr Srđan Belij, Zavod za zaštitu prirode Srbije, mr Dragan Đ. Obradović, Geografski fakultet Beograd "Pivski turizam u Srbiji"
Od 18,30 Zrenjanin - obilazak Izložbenog salona Narodnog muzeja, šetnja centrom grada; Poseta štandova na Žitnom trgu, slobodno vreme.
Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije okuplja zaposlene i stručnjake iz turističkih agencija, državne uprave, obrazovnih institucija i organizacija koje se bave turizmom u smislu organizacije, pružanja usluga, obrazovanja, zakonskih propisa i prezentacije raznih vidova turizma.

Slika1 Slika2 Slika3 Slika4

 

                                                          

Related Articles

Peti susreti organizatora manifestacija (2012)

17. Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije

Free Joomla templates by Ltheme