Promocije______

Promotivne aktivnosti Udruženje obavlja putem raznih javnih medija i događaja, kao i direktnim učešćem na Sajmovima turizma u nacionalnim i međunarodnim okvirima. 

Intervju sa predsednicom UTS-a za online portal Biznis RS (2023)

Predsednica Udruženja turizmologa Srbije, dr Aleksandra Terzić, tokom 2023. godine imala je dva intervjua za portal Biznis.rs na temu turističkih vaučera i opšteh stanja u turizmu Srbije. Delove intervjua možete pročitati na web-sajtu Biznis.rs

https://biznis.rs/biznis/turizam/uspeh-manjih-turistickih-smestaja-rezultat-propadanja-velikih-hotelskih-kompleksa/

https://biznis.rs/biznis/turizam/masovna-neplanska-i-nekvalitetna-izgradnja-kapaciteta-usporava-domaci-turizam/

 

Potpredsednik UTS u emisiji "Talasanje" (2015)

Potpredsednik Udruženja turizmologa Srbije prof. dr Dobrica Jovičić bio je gost na Radio Beogradu u emisiji "Talasanje", 18. avgusta 2015. godine.

Dobrica Radio BGD

UTS na 38. sajmu turizma u Beogradu (2016)

Na 38. Međunarodnom sajmu turizma, održanom u Beogradu od 18 do 21. februara 2016. godine, Udruženje turizmologa Srbije imalo je svoj štand u hali 4. Za vreme trajanja sajma ostvareni su brojni kontakti, bilo je puno zainteresovanih posetilaca, ponuda za zaposlenje mladih diplomiranih turizmologa, a podeljene su i članske karte novim članovima.

Zahvaljujemo svima na prijatnom druženju, saradnji i podršci!

Slika1 Slika2 Slika3

 

UTS na Međunarodnom sajmu turizma (2015)

Na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, održanom u periodu od 19-22. februara 2015. godine, Udruženje turizmologa Srbije imalo je svoj štand u hali 4. Kao i prethodnih godina, najveća turistička manifestacija u zemlji bila je prilika da predstavnici Udruženja pruže brojne informacije svim zainteresovanim posetiocima, a bilo je i nekoliko zahteva za učlanjenje. Zahvaljujemo svima koji su nas posetili, u želji da se vidimo i sledeće godine.

Free Joomla templates by Ltheme